Olympos - Direc - T - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Olympos - Direc - T

Aaaaaa

G

G        dadd11           Em7
Son limana demirledi gemi
       Am7     D
Çikmamak üzere
         G        dadd11
Çünkü ne rüzgardan
        Em7                    Am7      D   G   G7
Ne de gün iiiiindan medet var artik

  C                 B7     Em            Em6
Iiik taiiyan iafaii terk ettikten sonra
C7          B7
Kaptan eudemos

Em                    Emadd9    G           C7
Oraya gömüldü gün misali kisa ömürlü gemisi
Am7    B7
Kirilmii bir
Am7    B7               Em  Em6
Kirilmii bir dalga gibi

G            dadd11                     Em7
The ship sailed into the last harbour
          Am7           D           G  G7
And anchored to leave no more
G                          dadd11            Em7
Because there was no longer any hope
  Am7      D                G   G7
From the wind or daylight
  C                 B7
Em             Emadd9
After the light carried by the dawn had left
C7          B7
Captain eudemos
Em           Em6
G               C7
There buried the ship with A light as short as A day
Am7  B7
Like A
Am7    B7        Em Em6
Like A broken wave

Söyleyen : Direc - T - Bu gitar akoru 1581 kez okundu

Direc - T şarkıları

+ Derya
+ Dur Sakin Konuima
+ Git
+ Hayat
+ Olympos
+ Yaratik

+ Damla Damla ( 45980 )