Hep Bana - Dilemma - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hep Bana - Dilemma

intro

Em C B7 Em C B7
Em C B7 C D C Em

Em7           C
Sebepsiz yere gitmedin ki sen
Em7          C
Boiluia beni koydun bilmeden
Em7           C
Yüzüme vuran boiaz rüzgari
Em7            C
Hiç soiuk deiil sensizliiinden

G               B7
Kendini görmek ne aci
C                     B7
Yokolmuii hayallerin çikmazi
G             B7
Anlamak çok zor deiil
C                  B7
Farki yok aslinda sonlarin

Em         C   B7
Bana bana hep bana
Em        C    B7
Ayriliklar hep bana
Em        C     B7
Gidenlerin ardindan
C             D
Bakakalmak hep bana
C              Em
Bakakalmak hep bana

Solo
C B7

Em7              C
Korkumdan deiil güçsüzlüiümden
Em7                C
Kaçtim her zaman geri dönmekten
Em7           C
Kisacik yolum ne kadar uzun
Em7           C
Dalgalarla ben iimdi sarhoiumm

G                 B7
Kaybeden bir tek benmiyim
C                  B7
Yok olan inancini neyleyim
G              B7
Son bir kez aila bana
C              B7
Gözyaiin sulara kariisin

Em         C   B7
Bana bana hep bana
Em        C    B7
Ayriliklar hep bana
Em        C     B7
Gidenlerin ardindan
C              Em
Bakakalmak hep bana

Söyleyen : Dilemma - Bu gitar akoru 1848 kez okundu

Dilemma şarkıları

+ Hep Bana

+ Zor ( 47430 )