Cilveloy - Destan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Cilveloy - Destan

Em          Am        D    Em 
indim dere irmaia hoy nanayda
G        Am   Em
Cilveloy nanayda
Em          Am          D    Em
Zeytin dali kirmaya hoy nanayda
G        Am   Em
Cilveloy nanayda
Em          Am         D    Em
Geldim seni almaya hoy nanayda
G        Am   Em
Cilveloy nanayda
Em        Am         D    Em 
Bailadi ailamaya hoy nanayda
G        Am   Em
Cilveloy nanayda

G            G            Am   Em             
Nayda na hoy nanayda hoy nanayda)
G        Am   Em                )
Cilveloy nanayda                )
G            G           Am   Em) -Nakarat-
Nayda na hoy ninayda hoy nanayda)
G        Am   Em                )
Cilveloy nanayda                )

Dere boyu pitirak hoy nanayda 
Cilveloy nanayda
Gel beraber oturak hoy nanayda
Cilveloy nanayda
Bir sen söyle bir de ben hoy nanayda 
Cilveloy nanayda
Bu sevdadan kurtulak hoy nanayda
Cilveloy nanayda

(Nakarat)

Dere boyu gezerim hoy nanayda
Cilveloy nanayda
Söiüt dali keserim hoy nanayda 
Cilveloy nanayda
Nerde bir güzel görsem hoy nanayda
Cilveloy nanayda
Gözlerimi süzerim hoy nanayda
Cilveloy nanayda

(Nakarat) 

Söyleyen : Destan - Bu gitar akoru 2561 kez okundu

Destan şarkıları

+ Ben Ölürsem
+ Bir Gün Söz
+ Cilvelioy
+ Cilveloy