Ben Ölürsem - Destan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ben Ölürsem - Destan

Intro:Dm-F-C-G

Dm                   F
Batan bir günei gibi ayrildik
F           G         Dm
Ne ailadik ne sözümüz bu dedik
Dm                  F
Mutluluk dilemeden ayrildik
F          G            Dm 
Ne bir el ne bir mendil salladik

Dm     Gm              Dm 
Sen bende ben ölürsem ölürsün  )
Bb          Am         Dm      )Nakarat
Sen ölürsen ben zaten ölürüm   )

Dm                    F
Biten bir iafak gibi ayrildik
F          G         Dm
Ne elveda ne sadece sarildik
Dm                    F
Hiçbir söz söylemeden ayrildik
F           G          Dm
Ne bir yai ne de biraz ailadik

(Nakarat)

Dm                     F
Kayan bir yildiz gibi ayrildik
F            G            Dm
Ne konuituk ne sonumuz bu dedik
Dm                  F
Hoiça kal diyemeden ayrildik
F           G           Dm
Ne bir sir ne bir umut sakladik

(Nakarat) 

Söyleyen : Destan - Bu gitar akoru 3482 kez okundu

Destan şarkıları

+ Ben Ölürsem
+ Bir Gün Söz
+ Cilvelioy
+ Cilveloy

+ Çareler Çaresiz ( 81895 )
+ Bu Kez Anladim ( 66665 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52588 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49547 )