Son Nefesine Dair - Deniz Seki - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Son Nefesine Dair - Deniz Seki

Gitar girii
Girii:  F  Bbm  Ebm  F#  Ebm  F  

Bbm                         F7                )
Öyle bildiiin gibi deiil ki bu dünya          )
                              Bbm             ) 
Sanki deli dolu hem de acikli bir rüya        )  x2
                             Cdim             )
Yakasini da birakmaz insanin peiinden gelir   )
F#          Ebm           F                   )
Çirpinir durursun son nefesine dair           )

Bbm                 Bb7
Yar diye çiiliklar atar durursun
Ebm
Aiklar yaianir biter
G#     C#            F
Sen sevgiye müsait yüreiinle
Ebm             F
Yüreiine yer ararsin

Bbm      .           .
Yar diye çiiliklar atar durursun
Ebm
Aiklar yaianir biter
G#     C#            F
Sen sevgiye müsait yüreiinle
Cdim          F
Yüreiine yer ararsin

   Ebm
Ah buldum sanirsin
                  Bbm
Bazen istemeden kendini kandirirsin
       Ebm
Söz dinlemez yüreiin
F#            F#
Kisacik zaten iu ömrümüz
Ebm           Cdim F
Ne diye kalpler kirilsin

Girii
Baitan (ilk bölüm 1 kere)
Öyle bildiiin gibi........ (1 kere)

F#           Ebm  F              Bbmadd6add9
Çirpinir durursun son nefesine dair        

Söyleyen : Deniz Seki - Bu gitar akoru 1497 kez okundu

Deniz Seki şarkıları

+ Acele
+ Affetmem
+ Aglamak Yok
+ Aik
+ Aikima Ait
+ Anlamadim Gitti
+ Birakma Beni
+ Böyle Gelmii Böyle Geçer
+ Doyamadim
+ Eier istersen
+ Ey Kalbim
+ Gidelim Buralardan
+ Kop Gel Günahlarindan
+ Nasihat
+ Nasihat (unutursun)
+ Sakinim
+ Sana Siiiniyorum
+ Sen Bensiz Ben Sensiz
+ Sensiz Saadet
+ Son Nefesine Dair
+ Yakamoz
+ Yarim Kalan Aik
+ Üzgünüm Aikim