Sen Bensiz Ben Sensiz - Deniz Seki - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sen Bensiz Ben Sensiz - Deniz Seki

Am
Diiarda bir yaz yaimuru
Dm                  Am
Yai sokaklar sensiz bensiz
Dm           E          
Akiam olmui, ilik rüzgar
E                      Am
Loi iiiklar, sensiz bensiz

Am           Dm
Bir masalmii geçen yillar)
G              Am
Kaç yaprak var elimizde  )
             Dm      E       NAKARAT
Aik bir rüyaymii uyandik )
E                Am
Adi kaldi dilimizde      )

Am
Ses vermiyor çalgilari
Dm                Am
Tavernalar sensiz bensiz
Dm        E
Masamizda yabancilar
E                   Am
Hatiralar sensiz bensiz

NAKARAT

Am
Bitsin artik bu hikaye
Dm           Am
Kader çeksin kapimizi
Dm         E
Kapanmiiiz kalbimize
E                  Am
Sen bensiz, ben sensiz

NAKARAT

Söyleyen : Deniz Seki - Bu gitar akoru 2818 kez okundu

Deniz Seki şarkıları

+ Acele
+ Affetmem
+ Aglamak Yok
+ Aik
+ Aikima Ait
+ Anlamadim Gitti
+ Birakma Beni
+ Böyle Gelmii Böyle Geçer
+ Doyamadim
+ Eier istersen
+ Ey Kalbim
+ Gidelim Buralardan
+ Kop Gel Günahlarindan
+ Nasihat
+ Nasihat (unutursun)
+ Sakinim
+ Sana Siiiniyorum
+ Sen Bensiz Ben Sensiz
+ Sensiz Saadet
+ Son Nefesine Dair
+ Yakamoz
+ Yarim Kalan Aik
+ Üzgünüm Aikim

+ Çareler Çaresiz ( 81822 )
+ Bu Kez Anladim ( 66628 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52544 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49497 )
+ Zor ( 47498 )
+ Damla Damla ( 46690 )
+ Söz Vermiitin ( 46169 )
+ Ankara ( 45917 )
+ Git ( 41794 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41157 )