Sakinim - Deniz Seki - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sakinim - Deniz Seki

intro
BM C d-eM C Bm

Bm 
Sakinim biraz sessiz
           Am     Bm
Ama yorgun deiilim hiç çaresiz
                     Em
Üzülmedim geçen senelere
D            C               Em
Her yaiin ayri güzelliii var bilirim
D      C       Bm
Her yaiin ayri güzelliii var bilirim

Bm        Em
Çilginlar gibi sevdim kaç kere
     C       D
Acimam ben aika dayanirim
Bm    Em
Hep yol verdim beni üzen aiklara
    C     D
Ben inan üzülmeden birakirim

Bm      Am-bm
Çoiu gitti azi kaldi
Bm      Am-bm
Kimi gördün izi kaldi
Em            C
Hayati ucundan yakalarsan birakma
Am            Bm
O seni nasil olsa birakir unutma

Söyleyen : Deniz Seki - Bu gitar akoru 1932 kez okundu

Deniz Seki şarkıları

+ Acele
+ Affetmem
+ Aglamak Yok
+ Aik
+ Aikima Ait
+ Anlamadim Gitti
+ Birakma Beni
+ Böyle Gelmii Böyle Geçer
+ Doyamadim
+ Eier istersen
+ Ey Kalbim
+ Gidelim Buralardan
+ Kop Gel Günahlarindan
+ Nasihat
+ Nasihat (unutursun)
+ Sakinim
+ Sana Siiiniyorum
+ Sen Bensiz Ben Sensiz
+ Sensiz Saadet
+ Son Nefesine Dair
+ Yakamoz
+ Yarim Kalan Aik
+ Üzgünüm Aikim