Nasihat - Deniz Seki - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Nasihat - Deniz Seki

Am                     G      F      C
Unutur dedin yerine koyamadi bak kimseyi
Am                          G     F        C
Tadi aik bunun bile bile canini acitiyor gibi
      Dm                               C
Denediysen eier bir kere bile kendine kizma ona söyle
    F                           Em
Gözünün içine baka baka dostuz biz diyen birisine

               Am
Bunun adina ayrilik denir
           G
O daha büyümemiiki ne bilir
     F
Seni göisünü gere gere
             E
Nasil olurda A ellere verir

Am
Unutursun unutursun
C         G     Em
Kim derse yalan söyler
Am
Unutursa unutursun
Am  G            E
Adi aik nasil olsa

Söyleyen : Deniz Seki - Bu gitar akoru 1915 kez okundu

Deniz Seki şarkıları

+ Acele
+ Affetmem
+ Aglamak Yok
+ Aik
+ Aikima Ait
+ Anlamadim Gitti
+ Birakma Beni
+ Böyle Gelmii Böyle Geçer
+ Doyamadim
+ Eier istersen
+ Ey Kalbim
+ Gidelim Buralardan
+ Kop Gel Günahlarindan
+ Nasihat
+ Nasihat (unutursun)
+ Sakinim
+ Sana Siiiniyorum
+ Sen Bensiz Ben Sensiz
+ Sensiz Saadet
+ Son Nefesine Dair
+ Yakamoz
+ Yarim Kalan Aik
+ Üzgünüm Aikim

+ Caddelerde Rüzgar ( 49375 )
+ Ankara ( 45805 )