Birakma Beni - Deniz Seki - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Birakma Beni - Deniz Seki

Bm                Em
Huzursuzum bilmem nedenini
         G             F#
Söylemem lazim yataiin bana uzak
      Bm              Em
Uykusuzum kaç gecedir aklimda
       G               F#
Utaniyorum ama yataiim sana uzak

         Bm               Em
Saçmaliyorum belki de çok kere
         G              F#
Yanildim ben düiünürken hep seni
   Bm                       Em
Bu gün ki gibi sokulunca koynuna
         F#
Sevilmek için çabaladim ben
        Bm
O çocuk gibi

              F#
O zaman birak beni
     G              F#
Hadi çok istiyorsan birak beni
Em
Birakma beni
F#
Birakma beni
Bm
Birakma beni

Em
Çok özür dilerim
F#              Bm
istemeden kirdiysam seni

Söyleyen : Deniz Seki - Bu gitar akoru 1937 kez okundu

Deniz Seki şarkıları

+ Acele
+ Affetmem
+ Aglamak Yok
+ Aik
+ Aikima Ait
+ Anlamadim Gitti
+ Birakma Beni
+ Böyle Gelmii Böyle Geçer
+ Doyamadim
+ Eier istersen
+ Ey Kalbim
+ Gidelim Buralardan
+ Kop Gel Günahlarindan
+ Nasihat
+ Nasihat (unutursun)
+ Sakinim
+ Sana Siiiniyorum
+ Sen Bensiz Ben Sensiz
+ Sensiz Saadet
+ Son Nefesine Dair
+ Yakamoz
+ Yarim Kalan Aik
+ Üzgünüm Aikim

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52416 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49312 )
+ Zor ( 47339 )
+ Damla Damla ( 46484 )
+ Söz Vermiitin ( 46025 )
+ Ankara ( 45744 )
+ Git ( 41632 )