Anlamadim Gitti - Deniz Seki - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Anlamadim Gitti - Deniz Seki

    Dm		
Ailar mi güler mi

Sevmez yoksa sever mi

Kalir mi bilmem ki
         Ebm
Yoksa kaçar gider mi

Aik dolu gözleri
   Cm
Sorsam huyu güzel mi
  G         A      Dm
Doiruyu söyler mi

			Dm
Melek yoksa ieytan mi

Yalan mi,  rüyada aldatan mi

Çocuk mu deiil mi
               Ebm
Çok bilmiiin biri mi

Böylesi deiilse 
    Cm
Aklim hiç ermez diye
  G         A      Dm
Yanilsam bile bile

		Cm
Çikar yol hangisi
          G
Sevmek sevilmek mi
      Dm
Sarhoiluk mu içki mi
 G
Anlamadim gitti

		Cm
Çikar yol hangisi
           G
Sen mi sensizlik mi
 Dm
Yaiamak mi ölmek mi
Cm
Anlamadim gitti

Söyleyen : Deniz Seki - Bu gitar akoru 2115 kez okundu

Deniz Seki şarkıları

+ Acele
+ Affetmem
+ Aglamak Yok
+ Aik
+ Aikima Ait
+ Anlamadim Gitti
+ Birakma Beni
+ Böyle Gelmii Böyle Geçer
+ Doyamadim
+ Eier istersen
+ Ey Kalbim
+ Gidelim Buralardan
+ Kop Gel Günahlarindan
+ Nasihat
+ Nasihat (unutursun)
+ Sakinim
+ Sana Siiiniyorum
+ Sen Bensiz Ben Sensiz
+ Sensiz Saadet
+ Son Nefesine Dair
+ Yakamoz
+ Yarim Kalan Aik
+ Üzgünüm Aikim

+ Çareler Çaresiz ( 81604 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52413 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49306 )
+ Zor ( 47335 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40945 )