Utanir insan - Deniz Çetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Utanir insan - Deniz Çetin

 Utanir insan

 Dm                      A
Utanir insan böyle güzel olunurmu
Onlar nasi dudaklar
 Dm                      A
Utanir insan böyle güzel olunurmu
Onlar nasil gözler
 Dm     A
Vay vay vay
Aik beni bekler
Dm  C-A
Vay vaaayy

 Dm             C
Güneiin alninda rüzgar saçlarinda
Bb
Dalgalarin karsisinda
A
Geçiyordu yaz bir basima
Dm               C
Kisacik eteiinle yanik teninle
Bb             A                     Bb-A-A-dm
Bebek yüzünle geçip gitmemelisin öyle

 Dm                      A
Utanir insan böyle güzel olunurmu
Onlar nasi dudaklar
 Dm                      A
Utanir insan böyle güzel olunurmu
Onlar nasil gözler
 Dm     A
Vay vay vay
Aik beni bekler
Dm  C-A
Vay vaaayy

Kirmizisi yeiili
Sarisi mavisi
Doianin tüm güzelliii
Kiskaniyordu sanki seni
Huzur dolu bu yerde
Bekliyordum seni ben ve
Takildim bak peiine
Geçip gitmemelisin öyle
Utanir insan böyle güzel olunurmu
Onlar nasi dudaklar
Utanir insan böyle güzel olunurmu
Onlar nasil gözler vay vay vay
Aik beni bekler vay vaayy
Aik beni bekler
Aik beni bekler

Söyleyen : Deniz Çetin - Bu gitar akoru 2728 kez okundu

Deniz Çetin şarkıları

+ Bizim için
+ Utanir insan

+ Damla Damla ( 46774 )
+ Söz Vermiitin ( 46213 )
+ Ankara ( 45984 )