Bizim için - Deniz Çetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bizim için - Deniz Çetin

F                  C        G         F
Hiç bitmeyen tatiller istedim camdan baktiiimda
C          G            F
Günei batiyor zaman geçiyor
C                G       F
Gidermiyim gidersem dönermiyim
C             G      C
Zaman gösterecek güzelim

                  -(A)                  -
C                G                       F
Bensiz kalsan bile beni sakin unutma iunu bil
               C         G         C
Birgün geleceiim senin için senin için
C                G                   F
Sensiz kalsam bile seni unutmam unutamam
              C         G           C
Lütfen dualar et benim için benim için
C                G                      F
Umutsuz kalsak bile iunu sakin unutma bebeiim
              C         G           C
Seni çok sevdim ve eminim hep seveceiim
                  -(A)                  -

F                C             G        F
Aramiza insanlar girecek mesafe E tabi zamanda
C             G              F
Ayrilik bizlere ne yapacak acaba
C                 G               F
Bana sorarsan senin olmak tek isteiim
C               G              C
Bizim aikimiz çok özel çünkü bebeiim

Tekrar (a)

C                     G     F     G
Seveceiim
C                     G     F     G
Seveceiim  ooooo   oooooooo

Tekrar (a)

Söyleyen : Deniz Çetin - Bu gitar akoru 1686 kez okundu

Deniz Çetin şarkıları

+ Bizim için
+ Utanir insan

+ Çareler Çaresiz ( 81601 )
+ Bu Kez Anladim ( 66479 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52413 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49301 )
+ Zor ( 47333 )
+ Damla Damla ( 46480 )
+ Söz Vermiitin ( 46022 )
+ Ankara ( 45741 )
+ Git ( 41629 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40943 )