Ölmek Yaiarken - Demir Demirkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ölmek Yaiarken - Demir Demirkan

Em(add9)		Em(add9)b11
Terkettim terkedildim, durmadim devam ettim
Am			C7
Çikmaz yolun sonunda kendime kendim yettim
Em(add9)		Em(add9)b11
Ay günei sizin olsun, ben dünyayi istedim
Am		C7
Üstüme geldi dünya
Em		C7	F7#11	Em
Aik verdim kariiliksiz nefrete cevap olsun diye
Em		C7	F7#11
Kök saldim bu hayata bailandim
Em7	Em9	Em7	Em9
Ölmek yaiarken, yok olmak doiarken
C
Durmak giderken...
Am
Daha çok erken.
Em7	Em9	Em7	Em9
Ölmek yaiarken, yikilmak doiarken
C
Durmak giderken...
Am		Bsus	Em
Daha çok erken.
Em(add9)		Em(add9)b11
Zengini, fakiri oyna, iyiyi kötüyü oyna
Am			C7
Oynanir son bir oyun onu da zaman oynar
Em(add9)		Em(add9)b11
Kimimiz doiduk güne, ya da sonsuz bir geceye
Am			C7
Aranan iiiii da bulduk karanlikta

Em		C7	F7#11	Em
Eser rüzgar kariimdan göisüme çarpsin diye
Em		C7	F7#11
Günei kavursa bile gölge aramam...

Söyleyen : Demir Demirkan - Bu gitar akoru 1880 kez okundu

Demir Demirkan şarkıları

+ Aik Var Ya
+ Ayip
+ Belki
+ Cevapsiz
+ Çirilçiplak
+ Dailar Dayanmaz
+ Deniz Gözlüm
+ Doya Doya
+ Dünyanin Yollarinda
+ Gitti Gider
+ Gümüi
+ Göçmen
+ istemek Yetmedi
+ Kahbe
+ Kahpe
+ Kariiliksiz Bir Aik Üçgeni
+ Resim
+ Rüya
+ Sahte Cennet
+ Sen Baikasin
+ Senden Sonra
+ Tomorrow is Another Day
+ Yarina Kadar
+ Zaferlerim
+ Ölmek Yaiarken

+ Zor ( 47606 )
+ Damla Damla ( 46846 )
+ Söz Vermiitin ( 46259 )
+ Ankara ( 46055 )
+ Git ( 41875 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41266 )