Kariiliksiz Bir Aik Üçgeni - Demir Demirkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kariiliksiz Bir Aik Üçgeni - Demir Demirkan

E   A   E   A
Ooooo
E      A
Bana sevgilim demiitin
E      A
Çok özlüyorum demiitin
E      A
Ne düiündün hiç bilmedim
Bm11   Em7/d   Dm   Am
Kötü zamanlama, kararsizim
Bm11   Cmaj7   D(add11)
Arkadai kalalim dedin
Em7      D   C
Hayat aika karii, ölüm hayata
Em7      D   C
Ayni bizim gibi kariiliksiz
Em7      D   C
Hayat aika karii, ölüm hayata
Em7      D   C
Ayni bizim gibi kariiliksiz
D   Am   D   Cmaj7
Kariiliksiz,    kariiliksiz....
      E
Bir aik üçgeni

Söyleyen : Demir Demirkan - Bu gitar akoru 1722 kez okundu

Demir Demirkan şarkıları

+ Aik Var Ya
+ Ayip
+ Belki
+ Cevapsiz
+ Çirilçiplak
+ Dailar Dayanmaz
+ Deniz Gözlüm
+ Doya Doya
+ Dünyanin Yollarinda
+ Gitti Gider
+ Gümüi
+ Göçmen
+ istemek Yetmedi
+ Kahbe
+ Kahpe
+ Kariiliksiz Bir Aik Üçgeni
+ Resim
+ Rüya
+ Sahte Cennet
+ Sen Baikasin
+ Senden Sonra
+ Tomorrow is Another Day
+ Yarina Kadar
+ Zaferlerim
+ Ölmek Yaiarken

+ Caddelerde Rüzgar ( 49257 )
+ Ankara ( 45689 )