Kahbe - Demir Demirkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kahbe - Demir Demirkan

E          F                       E
içimde bir boiluk var neyle doldursam
E          F                      E
Parayla mi aikla mi hayaller kursam
Dm          F
Alem oyuncu olmui sokaklar sahne
Dm           F             G F        E
Sevdiiim bir kiz vardi olmui bir kahpe

E       F
Yürüsün üstüme gelen gelsin
E       F
Birakip ortada giden gitsin
E     F
Olan olmui diyen sussun
G      F                    E
Vurdum ben bu dünyanin dibine

E           F                       E
Kafamda bir hoiluk var nasil anlatsam
E        F                     E
Kadehimi sigarami neyle doldursam
Dm         F
Parasizlik pulsuzluk hepsi bahane
Dm        F                      E
Bir yudum bir nefes heriey iahane
Dm        F                    E
Bir yudum bir nefes hayat iahane

E       F
Yürüsün üstüme gelen gelsin
E       F
Birakip ortada giden gitsin
E    F
Olan olmui diyen sussun
G      F                    E
Vurdum ben bu dünyanin dibine

Söyleyen : Demir Demirkan - Bu gitar akoru 3546 kez okundu

Demir Demirkan şarkıları

+ Aik Var Ya
+ Ayip
+ Belki
+ Cevapsiz
+ Çirilçiplak
+ Dailar Dayanmaz
+ Deniz Gözlüm
+ Doya Doya
+ Dünyanin Yollarinda
+ Gitti Gider
+ Gümüi
+ Göçmen
+ istemek Yetmedi
+ Kahbe
+ Kahpe
+ Kariiliksiz Bir Aik Üçgeni
+ Resim
+ Rüya
+ Sahte Cennet
+ Sen Baikasin
+ Senden Sonra
+ Tomorrow is Another Day
+ Yarina Kadar
+ Zaferlerim
+ Ölmek Yaiarken

+ Çareler Çaresiz ( 81960 )
+ Zor ( 47596 )
+ Damla Damla ( 46840 )
+ Söz Vermiitin ( 46256 )