Gümüi - Demir Demirkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gümüi - Demir Demirkan

A                       Bm                               
Uykum yok,kafam güzel,sabah erken
A                      Bm
Damlalar denize çiselerken
A                      Bm
Yalnizim birkaç saat daha
        G             Em
Bu sahilde biraktim seni dün gece
A             F#
Öptüm son kez sessizce
  Bm              G
Yüzümde o sahte gülümsemeyle

 Bm                   
Gümüi renkli güne bailarken            
D
Yaimura karii aiiarken
 Em                   A          F#
Kokun var üstümde,iafakta,bu sahilde

      G           Em 
Bir hata sandim seni dün gece
A              F#
Kaldik son kez göz göze
  Bm              G
Yüzümde o sahte gülümsemeyle

Söyleyen : Demir Demirkan - Bu gitar akoru 2211 kez okundu

Demir Demirkan şarkıları

+ Aik Var Ya
+ Ayip
+ Belki
+ Cevapsiz
+ Çirilçiplak
+ Dailar Dayanmaz
+ Deniz Gözlüm
+ Doya Doya
+ Dünyanin Yollarinda
+ Gitti Gider
+ Gümüi
+ Göçmen
+ istemek Yetmedi
+ Kahbe
+ Kahpe
+ Kariiliksiz Bir Aik Üçgeni
+ Resim
+ Rüya
+ Sahte Cennet
+ Sen Baikasin
+ Senden Sonra
+ Tomorrow is Another Day
+ Yarina Kadar
+ Zaferlerim
+ Ölmek Yaiarken

+ Çareler Çaresiz ( 81691 )
+ Bu Kez Anladim ( 66537 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52464 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49373 )
+ Zor ( 47374 )
+ Damla Damla ( 46536 )
+ Söz Vermiitin ( 46066 )
+ Ankara ( 45803 )
+ Git ( 41687 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41015 )