Dünyanin Yollarinda - Demir Demirkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dünyanin Yollarinda - Demir Demirkan

Cm			Bb/c		
Hergün yeni bir kabus ben ayni ben
Cm			Ab/c
Sessizce bu yollardan geçerken
Cm			Bb/c
Kalbim aiir bir yük kuru dudaklarim
Cm			Ab/c
Cevapsiz sorulari sorarken
Cm			Bb Ab
içimden seslenen bir baika ben
G		Ab
Meydan okuyor kalk git diyor
G7
Gücün varsa kendin ol
Cm	      Bb	        F/a		Ab
Tek bildiiim bu yolda yine yalnizim sonunda
Cm	      Bb	        	(unison)	
Yüzler ayni isimler baika dünyanin yollarinda
Cm	      Bb	        F/a		Ab
Tek bildiiim bu yolda yine yalnizim sonunda
Cm	      Bb	                Ab7
Sözler ayni yalanlar baika dünyanin yollarinda
Cm			Bb/c		
Yanliilarim masum ellerimde kir
Cm			Ab/c
Göz yummaktan yorgun gözlerim
Cm			Bb/c
Sessizce bu yollardan geçerken
Cm			Ab/c
Yalnizca tanridan yardim dilerim
Cm			Bb Ab
Sebepsiz anlamsiz amaçlar uirunda
G		Ab
Teslim olmadan, yaralanmadan
G7
Gücün varsa kendin ol

nakarat...

Söyleyen : Demir Demirkan - Bu gitar akoru 1700 kez okundu

Demir Demirkan şarkıları

+ Aik Var Ya
+ Ayip
+ Belki
+ Cevapsiz
+ Çirilçiplak
+ Dailar Dayanmaz
+ Deniz Gözlüm
+ Doya Doya
+ Dünyanin Yollarinda
+ Gitti Gider
+ Gümüi
+ Göçmen
+ istemek Yetmedi
+ Kahbe
+ Kahpe
+ Kariiliksiz Bir Aik Üçgeni
+ Resim
+ Rüya
+ Sahte Cennet
+ Sen Baikasin
+ Senden Sonra
+ Tomorrow is Another Day
+ Yarina Kadar
+ Zaferlerim
+ Ölmek Yaiarken