Cevapsiz - Demir Demirkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Cevapsiz - Demir Demirkan

Em                  Am
Bu hale beni kimler getirdi
Em                       Am
Yaimur olsam derdim akip gider mi
C
Ellerinde zehir olsam
Am                       Em
Eski dostlar yudum yudum içer mi
C
Gün gelip de adam olsam
Am                    Em
Terkettiiim yine bana döner mi
Em                       Am
Ne zamandir yerim yurdum yok diye
Em                     Am
içip içip serhoi oldum gizlice
C
Bu iehirde kayip olsam
Am                      Em
Eski dostlar beni bulup gelir mi
C
Gün gelip de adam olsam
Am                    Em
Terkettiiim yine beni sever mi
Dm                  Am
Sora sora yol bulmaktan yoruldum
Dm
Ne kadinlar sevdim sonra
Am                    Em
Birer birer birer unuttum

Söyleyen : Demir Demirkan - Bu gitar akoru 2235 kez okundu

Demir Demirkan şarkıları

+ Aik Var Ya
+ Ayip
+ Belki
+ Cevapsiz
+ Çirilçiplak
+ Dailar Dayanmaz
+ Deniz Gözlüm
+ Doya Doya
+ Dünyanin Yollarinda
+ Gitti Gider
+ Gümüi
+ Göçmen
+ istemek Yetmedi
+ Kahbe
+ Kahpe
+ Kariiliksiz Bir Aik Üçgeni
+ Resim
+ Rüya
+ Sahte Cennet
+ Sen Baikasin
+ Senden Sonra
+ Tomorrow is Another Day
+ Yarina Kadar
+ Zaferlerim
+ Ölmek Yaiarken

+ Damla Damla ( 45985 )