Ayip - Demir Demirkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ayip - Demir Demirkan

A		G
Detaya girmeye gerek yok
A	G
Hikaye çok basit
A		G	D/F#	F
Hepimizin baiina gelmiitir bir defa
A		G
Sebep aramaya gerek
A	G
Sonuç ortada
A		G	D/F#	F
Gecenin akiiinda hesapsiz bir sapma
Fmaj7(#11)
ilk görüite aik uzun bir bekleme
Bb#11
Kimya ten uyumu(m) iiiiinda yemekle
Bdim7
Mehtap iarap iiir iarki
E
Yanaiimdan öptü gitti bay baay
A		F
Ayip ayip çok ayip
A		F   C    G   F
Beni hiçe sayip erken kaçmak
A		F
Kayip büyük kayip
Dm		E
Tüm geceyi bir kenara atip
A		F
Ayip ayip çok ayip
A		F   C    G   F
Beni hiçe sayip yalniz yatmak
A		F
Kayip büyük kayip
Dm		E
Arkadaimiiiz gibi yapip
E7(#9)		A
Ayip ayip çok ayip
A		G
Destan yazmaya gerek yok
A	G
Olay çok basit
A	G		D/F#	F
Ben fazla büyütmüiüm aklimda
A		G
Ne var ne yoksa gösterip
A	G
Biriey vermedin
A		G	D/F#	F
Okumui olmalisin yazani anlimda

Söyleyen : Demir Demirkan - Bu gitar akoru 1823 kez okundu

Demir Demirkan şarkıları

+ Aik Var Ya
+ Ayip
+ Belki
+ Cevapsiz
+ Çirilçiplak
+ Dailar Dayanmaz
+ Deniz Gözlüm
+ Doya Doya
+ Dünyanin Yollarinda
+ Gitti Gider
+ Gümüi
+ Göçmen
+ istemek Yetmedi
+ Kahbe
+ Kahpe
+ Kariiliksiz Bir Aik Üçgeni
+ Resim
+ Rüya
+ Sahte Cennet
+ Sen Baikasin
+ Senden Sonra
+ Tomorrow is Another Day
+ Yarina Kadar
+ Zaferlerim
+ Ölmek Yaiarken

+ Çareler Çaresiz ( 81120 )
+ Bu Kez Anladim ( 66120 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48915 )
+ Zor ( 46981 )
+ Damla Damla ( 45984 )
+ Söz Vermiitin ( 45619 )
+ Ankara ( 45346 )
+ Git ( 41274 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40504 )