Aik Var Ya - Demir Demirkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik Var Ya - Demir Demirkan

Bm            G    A       Bm  G  A
Seni ilk gunu gordugum var ya
Bm        G     A       Bm  G  A
Icimi icinden duyan var ya
G        Bm
Gel gibi kal gibi
G          Bm
Gun gibi bugun gibi

Bm          G         A     Bm   G  A
Gozumu gozunden bilen var ya
Bm            G     A      Bm   G  A
Elimi elinden tutan var ya
G        Bm
Gel gibi kal gibi
G          Bm
Gun gibi bugun gibi

Bm             Em
Gecen yillarin ardindan
F#              Bm     A
Degisen bir sey olmadan
G           Em
  Icimizdeki ask solmadan
  F#             Bm    B7
Neden bu korku neden bu gozyasi
Em            A
Daha bizbize doymadan
D               G
Yelkovan zamani vurmadan
Em            C#m7b5      G   A   Bm
Ask dedigin buyuk yalan yalan var ya

Akorlar
Bm------X24432
G-------320003
A-------X02220
Em------022000
F#------244322
B7------X24242 ya da X21202
C#m7b5--X4545X

Söyleyen : Demir Demirkan - Bu gitar akoru 4787 kez okundu

Demir Demirkan şarkıları

+ Aik Var Ya
+ Ayip
+ Belki
+ Cevapsiz
+ Çirilçiplak
+ Dailar Dayanmaz
+ Deniz Gözlüm
+ Doya Doya
+ Dünyanin Yollarinda
+ Gitti Gider
+ Gümüi
+ Göçmen
+ istemek Yetmedi
+ Kahbe
+ Kahpe
+ Kariiliksiz Bir Aik Üçgeni
+ Resim
+ Rüya
+ Sahte Cennet
+ Sen Baikasin
+ Senden Sonra
+ Tomorrow is Another Day
+ Yarina Kadar
+ Zaferlerim
+ Ölmek Yaiarken

+ Çareler Çaresiz ( 81817 )
+ Damla Damla ( 46682 )
+ Söz Vermiitin ( 46162 )
+ Ankara ( 45912 )
+ Git ( 41789 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41146 )