Papatya Fallari - Demet - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Papatya Fallari - Demet

 Dün seni aradim kalamiita
 Sokak sokak ne kadar cadde varsa bizi taniyan
 Sordum, yoktun
 Güneiin batiiini seyrettim burundan
 inanmazsan git Bekir Amca ya sor
 O da seni sordu
 Yine papatya verdi elime..
 Herzamanki gibi bailadim
 Seviyor.. sevmiyor..
 Sapini da sayarsam seviyor çikiyor.

 E                  AM
 Nerdesin ah nerdei Bunu kimse bilmiyor
 E                      AM
 Bu ne biçim yalnizliki Bana çok zor geliyor.
 AM            F                           AM
 Ah iu papatya fallari. Çaresiz yüreiim buna mi kaldii
 AM            F                         AM
 Ah iu papatya fallari..Baika bahara kaldi..
 AM                 E
 La lo la lo la lo lay seviyor
 E                  AM
 La lo la lo la lo lay sevmiyor
 AM                 E
 La lo la lo la lo lay seviyor
 E                 AM
 La lo la lo la lo layyy

 Unuttum diye yalan söyledim
 Bugün gibi aklimda vapurda simit aliiin..
 iite o simitin susamlari gibi
 Havaya savruldu, ezildi binlerce anilar..
 iimdi anilarimi tekrar topluyorum
 Unutabilir miyim acaba senii
 Düiüncelerimi boiaza biraksam ve boisam aklimi
 Ümidimi de kestim:(
 Zaten yalan söylüyor papatya fallari!!!

Söyleyen : Demet - Bu gitar akoru 2638 kez okundu

Demet şarkıları

+ Aik Bayraklari
+ Arnavut Kaldirim
+ Arnavut Kaldirimi
+ Bir Vurgun Bu Sevda
+ iikayetim Var
+ Kinali Bebek
+ Papatya Fallari