Bir Vurgun Bu Sevda - Demet - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bir Vurgun Bu Sevda - Demet

Bir vurgun bu sevda-demet saiiroilu

Kapo3

Em                Am
Bir vurgun bu sevda     )
Em                Am    )
Günsüz bailar gecem     )
D               C       )  A
Uzanirken sana ah       )
D             Em        )
Tükendi bu beden        )

Em             Am
Yüreiim bir sürgün      )
Em             Am       )
Varmaz yolum sana       )  B
D               C       )
Ölümsüz dünyada ah      )
D            Em         )
Ecel ol al beni

Nakarat

Am            Em
Nefessiz zordayim
Am                D
Zamansiz bir mekanda
C                D
Çikmaz bir yoldayim
C             D
Amansiz isyanda

Am          Em
Ecelim ol benim
Am             D
Koynunda sar beni
C              D
Aik ölüm yaz bana
C              D              Em
Sonsuz ah al beni  .  ahhhhhhhhhhh

Tekrar: A
Tekrar: nakarat
Takrar: B

Söyleyen : Demet - Bu gitar akoru 2208 kez okundu

Demet şarkıları

+ Aik Bayraklari
+ Arnavut Kaldirim
+ Arnavut Kaldirimi
+ Bir Vurgun Bu Sevda
+ iikayetim Var
+ Kinali Bebek
+ Papatya Fallari

+ Damla Damla ( 46774 )
+ Söz Vermiitin ( 46213 )
+ Ankara ( 45984 )