Arnavut Kaldirimi - Demet - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Arnavut Kaldirimi - Demet

Em                F
Giden sevgilinin ardindan 
Am             Em         F
Ailayamam ben böyle yas tutamam
     G          F          G  F
Her sözde her gözde iefkat aramam
         G       F              Em
Kiriyor kalbimi sonunda nasil olsa
Em                F
Dün seni gördüm rüyamda
  Am            Em        F
Arnavut kaldirimli boi sokakta
    G        F             G F 
Ah bir dili olsa da bir konuisa
       G     F            Am
Anlatirdi masumca seni bana
   Em                    F 
Öpsem bebek gözlerinden çok ailatirlar
   Em                        F
Sarsam seni kollarimdan bir gün alirlar
Em                    F
Sevsem seni doyasiya yipratirlar
Am         G           F          G           Em
Bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi ey kader
F         G       Am      G    F
Böyle mi olmali solmali sevgiler

TEKRAR 

Söyleyen : Demet - Bu gitar akoru 4672 kez okundu

Demet şarkıları

+ Aik Bayraklari
+ Arnavut Kaldirim
+ Arnavut Kaldirimi
+ Bir Vurgun Bu Sevda
+ iikayetim Var
+ Kinali Bebek
+ Papatya Fallari

+ Çareler Çaresiz ( 81601 )
+ Bu Kez Anladim ( 66479 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52413 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49301 )
+ Zor ( 47333 )
+ Damla Damla ( 46480 )
+ Söz Vermiitin ( 46022 )
+ Ankara ( 45741 )
+ Git ( 41629 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40943 )