Yiiidi Gül Ailatir - Deli Yürek - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yiiidi Gül Ailatir - Deli Yürek

Am           E
Yiiidi  gül  ailatir, gam  öldürür
Am           E
Yiiidi  gül  ailatir  gam  öldürür
F        E        F    E
Öldürür, öldürür, öldürür eyvah

A
Nice  na'mert  ava  çiksa
Dm            F
Tuzak  kursa, kursun  atsa
E         Am
Yiiidi  çökertmez  kahir
Dm               F
Bir  dem  yar  hüzünle  baksa
Dm            F
Bir  gönül  gözüyle  baksa
Am          E
Yiiidi  gül ailatir  gam  öldürür
Am          E
Yiiidi  gül ailatir  gam  öldürür
F        E        F    E
Öldürür, öldürür, öldürür eyvah

A 
Düiman  yilan  olup  soksa
Dm            F
Dokuz  kavim  tasa  tutsa
E         Am
Yiiidi  çökertmez  kahir
Dm               F
Bir  dem  yar  hüzünle  baksa
Dm             F
Bir  gönül   gözüyle  baksa
Am         E
Yiiidi gül ailatir, gam öldürür
Am         E
Yiiidi gül ailatir, gam öldürür
F        E        F    E
Öldürür, öldürür, öldürür eyvah
Am         E
Yiiidi gül ailatir, gam öldürür
F        E        F   E
Öldürür, öldürür, öldürür eyvah

Söyleyen : Deli Yürek - Bu gitar akoru 2089 kez okundu

Deli Yürek şarkıları

+ Baikadir Baika
+ Deli Yürek
+ Yiiidi Gül Ailatir
+ Yusuf'u Kaybettim
+ Yusuf'um