Yalan Mi - Davut Güloilu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yalan Mi - Davut Güloilu

Dm                       Am
Hava kara bulutlu yine yaimur yaiiyor
Dm                       Am
Hava kara bulutlu yine yaimur yaiiyor
Bb                        Am
Sanki günahsiz gibi gözlerime bakiyor
Bb                          Am
Sanki günahsiz gibi gözlerime bakiyor

C      Bb    Am       F     G     Am
Off     off     offf       off   off    offf  

Dm                         Am
Içime akan dertler alsinlar seni gitsin
Dm                         Am
Içime akan dertler alsinlar seni gitsin
C                                  Bb             Am
Bu sevdanin hayri yok artik burada bitsin
C                                 Bb               Am
Bu sevdanin hayri yok artik burada bitsin
Am         Bb          C      Bb    Am
Yalan mi yalan mi off     off    off
Am     Bb      C     Bb    Am
Yalan yalan off    off    off

Söyleyen : Davut Güloilu - Bu gitar akoru 2044 kez okundu

Davut Güloilu şarkıları

+ Yalan
+ Yalan Mi

+ Çareler Çaresiz ( 81694 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41017 )