Ellerin Gelini - Cüneyt Tek - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ellerin Gelini - Cüneyt Tek

Em   F                      Em
Yarr yarrr söylenenler yalan mi 

   ( Am             Em
   ( Duymaz olaydim bilmez olaydim        )
   ( F                  Em                ) 2
   ( Kör olasi gözlerim görmez olaydim    )
   ( Am                    Em
   ( Ellerin gelini olmui, iu yemini çoktan bozmuisun 
A  ( F                     E                            
   ( Baika bir sevda bulmuisun yalanci 
   ( Am
   ( Yüreiin sizlamaz olmui 
   ( Em
   ( Eski sen hepten yokolmui 
   ( F            E
   ( Ellerin gelini

Am Em F E

Tekrar A

O çocuk yüreiime yaian emanet sevdani al, al da götür 
benden çok uzaklara, neyleyim bir baikasina yar diyen 
dillerini, iite bu yüzden ya sana olan ezikliiim, 
suskunluium, bi çare kaliiim hep bu yüzden ya, yeniden 
verebilirmisin bana gülen gözlerimi, sevinçlerimi, yerine 
koyabilirmisin benden aldiklarini, yerine koyabilirmisin be 
yalanci..  

Söyleyen : Cüneyt Tek - Bu gitar akoru 2137 kez okundu

Cüneyt Tek şarkıları

+ Ellerin Gelini
+ Evliler De Sever
+ Gidersen
+ Papatya
+ Yalan
+ Yar