Yêrivanê Yêrivan - Ciwan Haco - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yêrivanê Yêrivan - Ciwan Haco

Am
Peyv in, deng in, awaz in
G                         Dm
Ceng in, leyz in, tinaz in
G              Am
Yêrivana min
Am          C
Yêrivanê yêrivan
Dm                     C Dm
Peyv in, deng in, awaz in
C
Ceng in, leyz in, tinaz in
G              Am
Yêrivana min

 Am
Dengê te hilbûye jor
G                  Dm
Bîna xwe wê daye dor
G              Am
Yêrivana min

Am          C
Yêrivanê yêrivan
Dm                     C Dm
Peyv in, deng in, awaz in
C
Ceng in, leyz in, tinaz in
G              Am
Yêrivana min

Evîna me belavkin
Car carna silavkin
Yêrivana min
Yêrivanê yêrivan
Peyv in, deng in, awaz in
Ceng in, leyz in, tinaz in
Yêrivana min

Söyleyen : Ciwan Haco - Bu gitar akoru 1964 kez okundu

Ciwan Haco şarkıları

+ Eman Heylê
+ Esmerê Bêrîvanê
+ Gulek
+ Li iarê Jînê
+ Limin Lêlê
+ Pir Xwei E
+ Tu Ciwan Î
+ Yêrivanê Yêrivan

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52460 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49367 )
+ Zor ( 47368 )
+ Damla Damla ( 46532 )
+ Söz Vermiitin ( 46065 )
+ Ankara ( 45802 )
+ Git ( 41683 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41008 )