Li iarê Jînê - Ciwan Haco - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Li iarê Jînê - Ciwan Haco

D          A   Am                  Em
Li iarê jînê xort û ciwan Bûm
Em                  Am
Çeleng siwar Bûm
D7                     Em
Xwei pêlewan Bûm
D7                  Am
Çeleng siwar Bûm
Bm                   Em
Xwei pêlewan Bûm
Em       Am D7                Em
Li iarê jînê xort û ciwan Bûm
D7                 Am
Çeleng siwar Bûm
Bm                   Em
Xwei pêlewan Bûm

Kî ez didîtim jimin ditirsî
Nav û niianêm ji hev dipirsî
Nav û niianêm ji hev dipirsî
Li iarê jînê xort û ciwan Bûm
Çeleng siwar Bûm
Xwei pêlewan Bûm
Çeleng siwar Bûm
Xwei pêlewan Bûm

Camek nenoiîm ji herdu lêvan
Daxwaz neznaim ji herdu sêvan
Daxwaz neznaim ji herdu sêvan
Li iarê jînê xort û ciwan Bûm
Çeleng siwar Bûm
Xwei pêlewan Bûm
Çeleng siwar Bûm
Xwei pêlewan Bûm

Söyleyen : Ciwan Haco - Bu gitar akoru 1716 kez okundu

Ciwan Haco şarkıları

+ Eman Heylê
+ Esmerê Bêrîvanê
+ Gulek
+ Li iarê Jînê
+ Limin Lêlê
+ Pir Xwei E
+ Tu Ciwan Î
+ Yêrivanê Yêrivan