Gulek - Ciwan Haco - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gulek - Ciwan Haco

C                           G7
Guleka min hebû yek gul
G7                E7               Em
Min neqand Bû ji were ji dil
C                                     G7
Min avda Bû bi hêstirê çavan
G7       E7               Em
Min Dîtibû li nav baxan
Am            F     Dm          C
Gul gula min, daxwazya min
Am          Dm   E7           Am
Gul gula min, brîndar A min
C                       G7
Çi guleke rind û ciwan
G7      E7      Em
Perîian Bû li cihan
C                            G7
Jêre bibinin hun derman
G7      E7                  Em
Ewji weki me her insan
Am            F     Dm            C
Gul gula min, daxwazya min
Am          Dm   E7           Am
Gul gula min, brîndar A min

C                                 G7
Ger ez bimrim ger Bêm kuitin
G7          E7           Em
Hun li gulê hun bipirsin
C                                G7
Daxwaza wê hun bibînin
G7          E7           Em
Heyfa gulê hun hilînin
Am            F     Dm            C
Gul gula min, daxwazya min
Am          Dm   E7           Am
Gul gula min, brîndar A min

Söyleyen : Ciwan Haco - Bu gitar akoru 2010 kez okundu

Ciwan Haco şarkıları

+ Eman Heylê
+ Esmerê Bêrîvanê
+ Gulek
+ Li iarê Jînê
+ Limin Lêlê
+ Pir Xwei E
+ Tu Ciwan Î
+ Yêrivanê Yêrivan