Çilekei Ardima Hiç Bakmadan - Çilekei - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çilekei Ardima Hiç Bakmadan - Çilekei

D#m         Bb    D#m     Bb
Denedim olmadi  hevesim kalmadi
D#m         Bb    G#m        Bb
Aradiiim bir çare, bi ümit kalmadi
D#m         Bb    D#m     Bb
Kendimi yormadim, kimseye soramadim
D#m         Bb    G#m        Bb
Dermanim kalmadi ah  sevenim hiç olmadi

D#m           Bb       D#m         Bb
Düilerim baika ieyler, ailarim hiç bikmadan
D#m             Bb    G#m             Bb-(b-Bb-B-Bb-B-Bb-
G#m-bb)
Giderim çok uzaklara, ardima hiç bakmadan  . ohooooo

D#m          Bb    D#m       Bb
Kendimi yormadim, kimseye soramadim
D#m         Bb    G#m         Bb
Dermanim kalmadi, sevenim hiç olmadi

D#m           Bb       D#m         Bb
Düilerim baika ieyler, ailarim hiç bikmadan
D#m             Bb    G#m           Bb-(b-Bb-B-Bb-B-Bb-g#m-
Bb)
Giderim çok uzaklara, ardima hiç bakmadan  . ohooooo

Söyleyen : Çilekei - Bu gitar akoru 1807 kez okundu

Çilekei şarkıları

+ Ardima Hiç Bakmadan
+ Çilekei Ardima Hiç Bakmadan
+ Kendimden Geriye Ii
+ Körpe
+ Siyah
+ Yetmiyor

+ Çareler Çaresiz ( 81821 )