Bilesin - Cevdet Baica - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bilesin - Cevdet Baica

Bilesin

intro:bm E C Am Bm

Em         C          D
Saçlarinda rüzgarlari bulduysam
D                     C
Gözlerinde yaimura dokunduysam
Em          C          D
Yakinim sen uzaiim sen olduysan
C         Am       C   Am   Bm
Sana olan sevdamdir bilesin

Em        C           D
Dailarini yol edip yürüdüysem
D                   C
Tuzunu yarama merhem bildiysem
Em       C            D
Yollarina milyon kere öldüysem
C         Am       C   Am   Bm
Sana olan sevdamdir bilesin

Em           C        D
Yar diye koynuma seni aldiysam
D                     C
Seninle tutuiup senle yandiysam
Em          C         D
Günü gelip bir baiina kaldiysam
C         Am       C   Am   Bm
Sana olan sevdamdir bilesin

Arkadailar diier iarki nurettin rençberindir bu iarki
Cevdet baicanin olup akorlari orjinaldir

Söyleyen : Cevdet Baica - Bu gitar akoru 3026 kez okundu

Cevdet Baica şarkıları

+ Aciya Gülmek
+ Al Ömrümü
+ Bilesin
+ Meierse
+ Söyleyemedim

+ Çareler Çaresiz ( 81817 )
+ Damla Damla ( 46682 )
+ Söz Vermiitin ( 46162 )
+ Ankara ( 45912 )
+ Git ( 41789 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41146 )