Alaca Karanlik - Çeiitli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Alaca Karanlik - Çeiitli

Am            G
Günün geceye kavuituiu
D 
Bir an vardir hani 
F                    E
Yayilir bir sis gibi hüzün
Dm              Am         )
Kapanir kapilar,pencereler )
Fm#              E         )
Çekilir el ayak ortaliktan )
Am             E7          )
Uzakta belirir yüzün       ) A
B7      Am   Em      D     )
Morarir gök,morarir deniz  )
C            F             )
Ben dalarim karanliklara   )
E              Asus4  
içimde giderek büyüyorsun

TEKRAR A

Söyleyen : Çeiitli - Bu gitar akoru 2053 kez okundu

Çeiitli şarkıları

+ Alaca Karanlik
+ Bekledim De Gelmedin
+ Bekleme
+ Deniz ve Mehtap
+ Hatirla Sevgilim
+ iarkimi Senin için Yazdiiimi Bilseydin
+ Kalbe Dolan O Ilk Bakis

+ Çareler Çaresiz ( 81830 )
+ Bu Kez Anladim ( 66632 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52547 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49502 )
+ Zor ( 47501 )
+ Damla Damla ( 46695 )
+ Söz Vermiitin ( 46174 )
+ Ankara ( 45920 )
+ Git ( 41796 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41161 )