Suda Balik Olsak - Cenk Taner - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Suda Balik Olsak - Cenk Taner

D               A   F#          G
En acil zamanlarda, hep sevdim gürültünü
D               A         F#                 G
Bak kimler var kahvaltida ilk gençlikten bu adama
D                   A
Bir ieyler söyledin en sonunda
F#                 G    F#                 G
Kusura bakma yaram çok, kusura bakma yaram çok
D               A           F#        G
Yanlii bir hayati hii hihii doiru yaiamak
D         A      F#     G
Kaç yazar iimdi suda olsak
D                  A                F#
Çok ieye inanmadim ama inanmiitim sana
          G
Mecburdum inanmaya
D                A               F#
Kaiittan zincirlerle bailamiilar beni
                     G
Tam da girmiiken havaya
D                 A            F#          G
Topladim dertleri üienmedim, attim sirt çantama
D           A               F#           G
Dönüyorum iimdi gider gibi sessiz, sakin ama heyecan yok
A-A-A
iimdii
G        D           A     G       D              A
Her iey bir gün bitebilir: bendeki sabir, sendeki para
G          D               A
Bir ieyler söyledin en sonunda
F#                    G    F#               G
Kusura bakma yaram çok, kusura bakma yaram çok

Bir tarihte biz de adam olduk, parlak ateitik, E biraz kor
Olduk
Cevap oldukta, soru oldukta, sevap oldukta, para oldukta
Saatler yavaimiita, yillar hizli ya da tam tersi nasil
istersen öyle
Ya da böyle bailar reklamlar tam da girmiiken havaya

Yanlii bir hayati doiru yaiamak
Kaç yazar iimdi suda balik olsak

Söyleyen : Cenk Taner - Bu gitar akoru 1542 kez okundu

Cenk Taner şarkıları

+ Adini Unutmaya Devam Ediyorum
+ Buradan Uzaklara
+ Rüzgarli Kasaba
+ Suda Balik Olsak

+ Damla Damla ( 46429 )
+ Söz Vermiitin ( 45988 )