Dön Bana - Cem Özkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dön Bana - Cem Özkan

Dm   G
Üzülürüm yine

Am   G
Resmini görünce

F   G      C
Maziye bakarak

Dm     G
Vazgeçemem senden

Am       G
Bir ömür geçse böyle

F    G          C
Ardindan yalvararak

          /            

Am    Em     F     C     Dön bana yeniden nolur                               Am    Em     F     C        Sev beni yeniden nolur                                     Am    Em     F   C             Al beni yanina nolur            nakarat
                               /
Am    Em     F     C          /
Dön bana yeniden nolur       /
                            /
 G     C      G    C       /
Nolur nolur               /

            /            -

Dm    G
Unuturum sandim

Am   G
Zamana birakinca

F       G          C
Seni nasil sevdiiimi

Dm    G
Ama bugün yine

Am    G
Söylüyorum hep ayni

F      G    C
Hep ayni ieyi

  > Nakarat

  > (Dm  G  Am  G  F  G  C) x 2   {burasi farkli da
Olabilir ama böyle iyi gibi}

  > Nakarat

Söyleyen : Cem Özkan - Bu gitar akoru 5306 kez okundu

Cem Özkan şarkıları

+ Aglamak
+ Ben Böyleyim
+ Dön Bana
+ Kim Demii Ki

+ Çareler Çaresiz ( 81976 )
+ Söz Vermiitin ( 46266 )