Ömrüm - Cem Karaca - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ömrüm - Cem Karaca

Gm                   Bb            Bb  A  Gm
Sendelesen bile bazi yürümek var ya
Gm                    Bb
Oh ne rahat deviverip yayilmak varken
C                      Eb
Kim demis köse basinda tezgah kurmuslar
F                  Gm
Düsmüs isportalara sevda gibi sevdalar
Cm                   Gm
Dogustaki o muhtesem güzellik bile
Cm                   Gm
Nereden gözlersen gözle
Cm                 Gm
Dolu dolu gözyasi ile
Bb           F
Kan ile ter ile degil mi
Cm      Gm
Ömrüm Ömrüm

Gm                     Bb             Bb  A  Gm
Elalemdir neler derler yasamak var ya
Gm                  Bb
Öküz altinda buzagi aranirlarken
Cm                  Eb
O ki bir an içindir tuz basilir yaralara
F                      Gm
Hasretlerden süzülünür sevda gibi sevdalara
Cm                   Gm
Dogustaki o muhtesem güzellik bile
Cm                   Gm
Nereden gözlersen gözle

Cm                 Gm
Dolu dolu gözyasi ile
Bb           F
Kan ile ter ile degil mi
Cm      Gm
Ömrüm Ömrüm

Söyleyen : Cem Karaca - Bu gitar akoru 2340 kez okundu

Cem Karaca şarkıları

+ Adsiz
+ Almancilar
+ Askoroz Deresi
+ Ayrilik Günümüz
+ Bedava Yaiiyoruz
+ Bekle Beni
+ Beyaz Atli
+ Bidanem
+ Bu Biçim
+ Bu Son Olsun
+ Ceviz Aiaci
+ Çok Yorgunum
+ Dadaloilu
+ Edali Gelin
+ Eieii Saldim Çayira
+ Emrah (Apailar)
+ Hep Kahir
+ Herkes Gibisin
+ Hoigeldin Kadinim
+ iite Geldik Gidiyoruz
+ Islak Islak
+ Kahya Yahya
+ Kaptan
+ Kara Sevda
+ Kara Yilan
+ Kendim Ettim Kendim Buldum
+ Kerkük Zindani
+ Mavi Liman
+ Muhtar
+ Nöbetçinin Türküsü
+ O Leyli
+ Obur Dünya
+ Oilum'a
+ Oy Gülüm Oy
+ Raptiye Rap Rap
+ Sakin Dönme
+ Sen De Baiini Alip Gitme
+ Sen Duymadin
+ Tamirci Çiraii
+ Tatli Dillim
+ Töre
+ Üç Kuriun
+ Üryan Geldim
+ Zeyno
+ Öbür Dünya
+ Ölüm
+ Ömrüm

+ Bu Kez Anladim ( 66122 )
+ Damla Damla ( 45988 )