Yaimur - Cem Adrian - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yaimur - Cem Adrian

E                            -)
B                            -)
G                            -)
D                            -)
A  10-9              10-9    -)
E      -10-7-10-8-10          )

E                            -)
B                            -)
G                            -)
D                            -)
A  10-9              12-10    )
E      -10-7-10-8-10          )

Em                C
Korkmuyorum artik senden gece
Em              C
Kormuyorum hiç karanlik
Em             C
Üzerime gel istersen
Em                C
Sar beni ben kaçip gitmem

(Tüm iarkida 2 akor devam ediyor)

Kormuyorum artik senden yalnizlik
Korkmuyorum hiç kormuyorum
Yüreiime vur vur istersen
Kalmadi hiç kaçip gitmem

Sokaklarda yanimda dolaian yaimur
Geceleri bai ucumda duran yaimur
Avucumda ellerin yerine yapmur
Vur yüzüme vur yüzüme

Saçlarinda nefesin yerine yaimur
Dudaiimda duduaiin yerine yaimur
Gökyüzünden çaresizliiimi yaimur
Vur yüzüme hadi vur yüzüme

Söyleyen : Cem Adrian - Bu gitar akoru 25064 kez okundu

Cem Adrian şarkıları