Sonbahar - Cem Adrian - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sonbahar - Cem Adrian

     Sonbahar
Dm          C           B
Düitü elleri içimdeki boiluia
           F          A       Dm
Su titredi, yaprak oynadi dalinda
Dm          C                  B
Kesti elimi yüzündeki kirpiii
               A
Kalbimde bir çiçek açti   yine

Dm
Bir rüya olmali gördüiüm
C
Gördüiüm bir rüya olmali
B                     A
Belki de belki de hiç uyandirmamali
Dm
Sonbahar, sonbahar olmali
C
Sebebi sebebi sonbahar
B                   F           A
Sonbahar sonbahar  korkmuyorum hiiç
Dm
Baila hadi
C
Sar karanliiina beni
B
Al en derinine hadi
F               A
Sar bi kere sar bi kere
Dm
Baila hadi
C
Vur yalnizliiinla beni
B
Yerden yere yerden yere hadi
F               A
Vur bi kere vur bi kere
Dm      C
Baila yika yaimurunlarinda beni
B                          A          Dm
Islat yine islat yine hadi aaaaaaaaailat
C
Kaybet kaldirimlarinda beni
B
Yürüt yine üiüt yine hadi
F                   A
Korkmuyorum korkmuyorum…

Söyleyen : Cem Adrian - Bu gitar akoru 4193 kez okundu

Cem Adrian şarkıları

+ Çareler Çaresiz ( 81961 )
+ Bu Kez Anladim ( 66699 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49599 )
+ Zor ( 47598 )
+ Damla Damla ( 46841 )
+ Söz Vermiitin ( 46257 )
+ Ankara ( 46049 )