Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Çelik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Çelik

Kapo 1

C                 Bm         Em          Bm   )
Öyle bir geçer zaman ki dediiim ayniyla vaki  )
C                 Bm                          ) 2
Öyle bir geçer zaman ki                       )
                 Em                   Bm 
Birden dursun istersin seneler olunca mazi

Bm               Em                         Bm  
Günlere bakarsin kati kati üzerine çekersin perde
D               A     Am                  Bm
Yoldan geçenler var da her akiam gelenler nerde
                    Em                    Bm 
Kara yazi  yazildi sanma insanin da kaderi böyle 

Bm                  Em                          Bm  
Bir cevap buldun mu sorulara yiiitlikte var yine serde
D                 A    Am                 Bm
Nasil gaddar seneler geçiyor durduiu yerde
                    Em                    Bm 
Sana kara yazildi sanma insanin da kaderi böyle

Bm              Em                   Bm  
O nedir seni kizdiran memnun edeceii yerde
D                 A    Am              Bm
Bak bir garip diyorki nerede o yarim nerde
                 Em                       Bm 
Anilara kapilip kanma dünyanin da düzeni böyle

*

Söyleyen : Çelik, Erkin Koray - Bu gitar akoru 8529 kez okundu

Çelik şarkıları

+ Afedersin
+ Affet
+ Aman Aman
+ Ateiteyim
+ Ayrilik Deme
+ Benimle Kal
+ Bu Kalp Seni Unutur mui
+ Bu Mevsim
+ Cici kiz
+ Dert Yakamdan Düimüyor
+ Dilberim
+ Dongi Dongi
+ En Sevdiiim Olur Musuni
+ Gözlerin
+ Hatirlasana Sevgilim
+ Hercai
+ Kim Daha Çok Seviyor
+ Kizimiz Olacakti
+ Kod Adi Aik
+ Komiu Kizi
+ Kutlaman Lazim
+ Mesaj
+ Meyhaneci
+ Nazina Ölüyorum
+ Nerdesin
+ Selam Söyle
+ Sen Yoluna Ben Yoluma
+ Sevdan Gözümün Bebeii
+ Sevemem
+ Sevenler Anlar
+ Silinmeyen Hatiralar
+ Töre
+ Tövbe
+ Veda Etmem Ben Bu Aika
+ Yalnizlar Rihtimi
+ Yaman Sevda
+ Öle Bir Gecer Zamaki
+ Öyle Bir Geçer Zaman Ki