Nerdesin - Çelik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Nerdesin - Çelik

Em                                        B        Em                     
Geceler hüzün dolu ayrilik sarkisi yüregimde nefesimde
Em                                         B        Em
Rüzgarlar islik gibi çaliyor yüregimi sevgilim nerdesin

      Am            B      Am         B
Sonra bir yildiz kayar gecenin mateminde
    C                B        Em
Askimiz bitiyor nerdesin nerdesin

Em                                          B        Em
Su gönlüm seni arar kaybolan gecelerde sevgilim nerdesin
Em                                         B        Em
Dalgalar seni vurur özleyen yüregime bir tanem nerdesin

      Am          B       Am        B
Sonra bir marti gibi gözlerim seni arar
    C                B         Em   
Askimiz bitiyor nerdesin, nerdesin
               B         Em
Nerdesin, nerdesin, nerdesin

      Am          B       Am        B
Sonra bir marti gibi gözlerim seni arar
    C                B        C                B
Askimiz bitiyor nerdesin, askimiz bitiyor nerdesin

     Em
Nerdesin, nerdesin

Söyleyen : Çelik - Bu gitar akoru 2356 kez okundu

Çelik şarkıları

+ Afedersin
+ Affet
+ Aman Aman
+ Ateiteyim
+ Ayrilik Deme
+ Benimle Kal
+ Bu Kalp Seni Unutur mui
+ Bu Mevsim
+ Cici kiz
+ Dert Yakamdan Düimüyor
+ Dilberim
+ Dongi Dongi
+ En Sevdiiim Olur Musuni
+ Gözlerin
+ Hatirlasana Sevgilim
+ Hercai
+ Kim Daha Çok Seviyor
+ Kizimiz Olacakti
+ Kod Adi Aik
+ Komiu Kizi
+ Kutlaman Lazim
+ Mesaj
+ Meyhaneci
+ Nazina Ölüyorum
+ Nerdesin
+ Selam Söyle
+ Sen Yoluna Ben Yoluma
+ Sevdan Gözümün Bebeii
+ Sevemem
+ Sevenler Anlar
+ Silinmeyen Hatiralar
+ Töre
+ Tövbe
+ Veda Etmem Ben Bu Aika
+ Yalnizlar Rihtimi
+ Yaman Sevda
+ Öle Bir Gecer Zamaki
+ Öyle Bir Geçer Zaman Ki

+ Çareler Çaresiz ( 81822 )
+ Bu Kez Anladim ( 66628 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52544 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49495 )
+ Zor ( 47498 )
+ Damla Damla ( 46689 )
+ Söz Vermiitin ( 46169 )
+ Ankara ( 45917 )
+ Git ( 41794 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41153 )