Komiu Kizi - Çelik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Komiu Kizi - Çelik

G
Komiu kizi gönlün var Mi
                       F
Bana varmaya benim olmaya
          C           G
Aika sevdaya anlarsin Ya

Komiu kizi bana naz yapma
                        F
Kai göz yapma gönlün varmi
          C           G
Aika sevdaya anlarsin Ya

D                    C
Benzemez camdan bakmaya

Hop oturup hop kalkmaya

Kalbin uf olur sonra

G                     
Uf olursun uf oof  (2)

      D               C            G
Komiu kizi nasil anlatsam,  komiu kizi
      D               C            G
Komiu kizi uf olursun oof  komiu kizi

Komiu kizi gönlün varmi kiskanmaya
Yan bakmaya
Aika sevdaya anlarsin Ya
Komiu kizi bana naz yapma
Kai göz yapma
Gönlün varmi aika sevdaya
Anlarsin ya

Söyleyen : Çelik - Bu gitar akoru 1878 kez okundu

Çelik şarkıları

+ Afedersin
+ Affet
+ Aman Aman
+ Ateiteyim
+ Ayrilik Deme
+ Benimle Kal
+ Bu Kalp Seni Unutur mui
+ Bu Mevsim
+ Cici kiz
+ Dert Yakamdan Düimüyor
+ Dilberim
+ Dongi Dongi
+ En Sevdiiim Olur Musuni
+ Gözlerin
+ Hatirlasana Sevgilim
+ Hercai
+ Kim Daha Çok Seviyor
+ Kizimiz Olacakti
+ Kod Adi Aik
+ Komiu Kizi
+ Kutlaman Lazim
+ Mesaj
+ Meyhaneci
+ Nazina Ölüyorum
+ Nerdesin
+ Selam Söyle
+ Sen Yoluna Ben Yoluma
+ Sevdan Gözümün Bebeii
+ Sevemem
+ Sevenler Anlar
+ Silinmeyen Hatiralar
+ Töre
+ Tövbe
+ Veda Etmem Ben Bu Aika
+ Yalnizlar Rihtimi
+ Yaman Sevda
+ Öle Bir Gecer Zamaki
+ Öyle Bir Geçer Zaman Ki