Kim Daha Çok Seviyor - Çelik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kim Daha Çok Seviyor - Çelik

Am                      Dm
Kim her sabah bir karanfil )

Koyar gider bai ucuna      )

Kim okiar gözlerini        )
Am
Sana her bakiiinda         ) (*2)

F                  G
Kim tapar giyindiiin

Bir siradan kazaia 

Söyle yarim 

        Dm         Am
Kim daha çok seviyor.

G          F                   Am
Sen yalnizca naz yapmayi bilirsin

G        Am          G                   Am
Ailatirsin inletirsin yalvartmayi bilirsin

Dm              F      G        Am
Seviyorum dersin eziyetsin seversin

Dm                                   Am
Her zaman keyiftesin neiedesin zevktesin

Am                 Dm
Kim canini hiçe sayar

Biricik aiki uiruna

Kim bekler yollarini 

Am
Tüm geceler boyunca

F                 G 
Kim verir umarsizca

Herieyini avucuna 

Söyle yarim 

       Dm          Am
Kim daha çok seviyor. 

Söyleyen : Çelik - Bu gitar akoru 2075 kez okundu

Çelik şarkıları

+ Afedersin
+ Affet
+ Aman Aman
+ Ateiteyim
+ Ayrilik Deme
+ Benimle Kal
+ Bu Kalp Seni Unutur mui
+ Bu Mevsim
+ Cici kiz
+ Dert Yakamdan Düimüyor
+ Dilberim
+ Dongi Dongi
+ En Sevdiiim Olur Musuni
+ Gözlerin
+ Hatirlasana Sevgilim
+ Hercai
+ Kim Daha Çok Seviyor
+ Kizimiz Olacakti
+ Kod Adi Aik
+ Komiu Kizi
+ Kutlaman Lazim
+ Mesaj
+ Meyhaneci
+ Nazina Ölüyorum
+ Nerdesin
+ Selam Söyle
+ Sen Yoluna Ben Yoluma
+ Sevdan Gözümün Bebeii
+ Sevemem
+ Sevenler Anlar
+ Silinmeyen Hatiralar
+ Töre
+ Tövbe
+ Veda Etmem Ben Bu Aika
+ Yalnizlar Rihtimi
+ Yaman Sevda
+ Öle Bir Gecer Zamaki
+ Öyle Bir Geçer Zaman Ki

+ Ankara ( 45659 )