Gitme Desem - Çare - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gitme Desem - Çare

Cm              F              Gm
Sonunda olan oldu sensiz kaldim
Cm               F                 Gm
Bir yanda deli gurur bir yanda yalnizliiim
Cm               F                Gm
Gitme demedim sana boiverip yaptiiina
Cm               F                 Gm
ihanet ceza buldu ardinda piimanlikla

Cm               F               Gm
Gitme desem neye yarar yalanlarin var
Cm               F               Gm
Kal desem kime inat neye inat
Cm              F               Gm
Gitme desem neye yarar ihanetin var
Cm              F               Gm
Kal desem neye inat   kime inat
Cm             F               Gm
iehir geceye döndü iiiksiz kaldim
Cm              F               Gm
Pencereden adini geceye fisildadim
Cm            F               Gm
Oysa git derken sana nasilda kararliydim
Cm             F                Gm
ihanet ceza buldu ardinda piimanlikla
Eb            Dm                Gm
Islak caddelerde, loi vitrinlerde
Eb             Dm          Cm    F        Gm
iehrin iiiklarinda hayalin yaiar her gece

Söyleyen : Çare - Bu gitar akoru 1741 kez okundu

Çare şarkıları

+ Bana Beni Sorma
+ Gitme Desem

+ Zor ( 47424 )
+ Damla Damla ( 46601 )
+ Söz Vermiitin ( 46105 )
+ Ankara ( 45845 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41071 )