Allam Alam - Cansu Koç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Allam Alam - Cansu Koç

A                               Bm
Gemi gelir geçer iskeleye yanaiir

Senin gibi taze mene yaraiir
D
Men neyleyim günüm yaraiir
Bm        Em        Bm
Uyan uyan o gözleri maralim

Bm        Em        A             Bm             )
Alla Alam seni yar seni bana yar yar             )   
Bm          Em               A             Bm    ) 2
Yar bu gece gelirem size yar size balam yar yar  )    

A                            Bm
Gemisine bindim sürdüm samsuna

Açtim penceremi baktim her yana
D
Samsunun gizlari döner ceylana
Bm          Em       Bm
Uyan uyan o gözleri maralim

TEKRAR A

A                       Bm
Geminin gücü deler direii

Gül gül olur sevelerin yüreii
D
Men sevmiiem senin gibi güzeli
Bm        Em         Bm
Uyan uyan o gözleri maralim

TEKRAR A

Söyleyen : Cansu Koç - Bu gitar akoru 2452 kez okundu

Cansu Koç şarkıları

+ Akiamlar
+ Allam Alam
+ Gamzedeyim Deva Bulmam
+ Osman Aia

+ Caddelerde Rüzgar ( 49369 )
+ Zor ( 47371 )
+ Damla Damla ( 46533 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41009 )