inanma Fatih - Cankan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

inanma Fatih - Cankan

Seviyorum diyorsun sevmiyorsun
Yavrum beni böyle deli ediyorsun
Seviyorum diyorsun sen bana
inanma fatih sen bu kiza
Bir iki üç Adim atrsin
Koiarak hemen yanima varirsin
Yüzüme bakip anlatma sakin
Birak iite ne güzel mazide kalsin
Aman abi yatii be abi
Kiz kariimda oynuyor harbi
Oynuyor saliyor her yerini
Ne eyleyim ben bu kiza ayhan abi
Bakin buna hele hele buna
Konuiulmuyor bir türlü bunla
Her kelimesinde var bir elvda
Ha umrumdami sanki gitse sonunda

Yalanci yarim yalanci yarim
Ne olacak yar bu sonunda halim
inanmiitim güvenmiitim ben sana
Yapilarmi lan bu cankana

Çatla çatla ayhan abi çatla
Kiz yanima geldi sikintidan patla
Hadi güzelim ona gidelim
Ayhan abi oturmui onu biraz üzelim
Ailama ayhan abi ailama
Fazla gönül dedim sana bailama
Çekti git sonun da
Hayatini adamiitin uiruna
Lak lak edrsin derdin çekilmez
Gir gir edersinkimse seni sevemez
Üzemem kizamam dersen sen bana
inanma fatih sen bu kiza
Kariima çikarsan birden bire iaiarim
Yüzüme bakarsan köpek gibi arkandan koiarim
Seversem seni üzme yar sen beni
Aliiik deiilim söyle ona ayhan abi

Yalanci yarim yalanci yarim
Ne olacak yar bu sonunda halim
inanmiitim güvenmiitim ben sana
Yapilirmi lan bu cankana

Söyleyen : Cankan - Bu gitar akoru 1525 kez okundu

Cankan şarkıları

+ inanma Fatih

+ Ankara ( 45906 )