Unut Sevme - Candan Erçetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Unut Sevme - Candan Erçetin

Am           Dm  C       E   
Aika boyun eimem aika inanmam
G             F    Em      Am
Yillarca boi yere ailayip yanmam
Am               Dm               
Böyle bir arzuya meylenip kanmam

  ( Am           Dm          Am  
  ( Unut sevme beni bu aikin sonu     
A ( C          Dm     E           Am 
  ( Ne yazikki hicran gözyaiiyla dolu

Am          Dm  C          E
Nasil olsa sonu gelmeyecek mi
G             F    Em        Am
Her güzel iey gibi bitmeyece mi
Am             Dm
Birakipta beni gitmeyecek mi

TEKRAR A 

Söyleyen : Candan Erçetin - Bu gitar akoru 3908 kez okundu

Candan Erçetin şarkıları

+ Ailiyor musuni
+ Al Elimi Kara Sevda
+ Annem
+ Bahane
+ Ben Böyleyim
+ Bir Yanginin Külünü
+ Bu Sabah
+ Çapkin
+ Daha
+ Dayan
+ Elbette
+ Gamsiz Hayat
+ Gökyüzünde Yalniz Gezen Yildizlar
+ Hayirsiz
+ ister Sallan Gez
+ Kalenin Bedenleri
+ Korkarim
+ Melek
+ Mühim Deiil
+ Nar Çiçeii
+ Neden
+ Non! Je Ne Regrette Rien
+ Olmaz
+ Onlar Yanlii Biliyor
+ Oyalama Artik
+ Saçma
+ Sensizlik
+ Sitem
+ Söz Vermiitin
+ Umrumda Deiil
+ Unut Sevme
+ Unut Sevme Beni
+ Vakit Varken
+ Yaiiyorum
+ Yalan
+ Yazik Oldu

+ Çareler Çaresiz ( 81039 )
+ Bu Kez Anladim ( 66047 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52017 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48845 )
+ Zor ( 46891 )
+ Damla Damla ( 45873 )
+ Söz Vermiitin ( 45525 )
+ Ankara ( 45256 )
+ Git ( 41203 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40398 )