Söz Vermiitin - Candan Erçetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Söz Vermiitin - Candan Erçetin

G               Cm                     Bb    
Söz vermiitin bana yanibaiimda yailanmaya
                      G#                  G  
Söz vermiitik bu dünyaya ne olursak olsaydik
                    Cm                     Bb
Kaç yil geçti bak hala son bakiiin miras bana
                    G#                    G
Sakli duruyor ne fayda biraksaydin solsaydik

                 Fm                          D#  
Hangi bahane avutur bilmem hangi günahin bedeli bu
                     G#                           G
Kandirmiyor ne gündüzüm ne gecem böyle intikam olmaz
                   Fm                    D#  
Çok mu fazla bu sitem aiir deiil mi bu ceza
                 G#                              G
Söyle kim çok gördü seni bana böyle yalniz kalinmaz

                 Cm                  Bb   
Paylaiilmiyor hüzün paylaiamam yolu yok bunun
                G#                      G    
Anlatamam sözü yok bunun çekilecek baia geldikçe dertler
                 Cm                 Bb    
Bir zaman bir yerde kavuiuruz yolu yok bunun 
                G#                      G
Buluiuruz sözü yok bunun görülecek günü geldikçe

Söyleyen : Candan Erçetin - Bu gitar akoru 45522 kez okundu

Candan Erçetin şarkıları

+ Ailiyor musuni
+ Al Elimi Kara Sevda
+ Annem
+ Bahane
+ Ben Böyleyim
+ Bir Yanginin Külünü
+ Bu Sabah
+ Çapkin
+ Daha
+ Dayan
+ Elbette
+ Gamsiz Hayat
+ Gökyüzünde Yalniz Gezen Yildizlar
+ Hayirsiz
+ ister Sallan Gez
+ Kalenin Bedenleri
+ Korkarim
+ Melek
+ Mühim Deiil
+ Nar Çiçeii
+ Neden
+ Non! Je Ne Regrette Rien
+ Olmaz
+ Onlar Yanlii Biliyor
+ Oyalama Artik
+ Saçma
+ Sensizlik
+ Sitem
+ Söz Vermiitin
+ Umrumda Deiil
+ Unut Sevme
+ Unut Sevme Beni
+ Vakit Varken
+ Yaiiyorum
+ Yalan
+ Yazik Oldu

+ Çareler Çaresiz ( 81034 )
+ Bu Kez Anladim ( 66045 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52013 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48841 )
+ Zor ( 46887 )
+ Damla Damla ( 45868 )
+ Söz Vermiitin ( 45523 )
+ Ankara ( 45255 )
+ Git ( 41200 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40394 )