Oyalama Artik - Candan Erçetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Oyalama Artik - Candan Erçetin

Am
Ve ayrildik
Ne varsa sildik herieyi
Dm 
O kadar özgür 
                     Am
Bir okadar yalniz kaldik
Dm 
Baiaririz zannettik
Am
Baiardikça yarim kaldik

Dm        Am   
Ne üzülür ne sevirir
E         Am    
Ama oylanir olduk
Dm
Ne üzülür 
Am
Ne sevinir yazik
E
Oyalanir olduk
Am
Asla istemem 

Oyalanmak istemem
Dm             
Suçlanacaksak eier 
Am
Biraz sen biraz ben
Dm
Avunulurmu her zaman 
Am
Hayat arsiz bir iikence
Dm        Am
Ne üzülür nesevinir
E            Am
Ama oyalanir olduk
Dm           Am
ne üzülür ne sevinir 
E               Am
yazik oyalanir olduk
Am
Vallahi görmedim

Mutlu bir gün görmedim
Dm                            Am
Ama sorarsan yine bu günden iyiydim
Dm
insana insan gerek evet 
   Am
Geç olsada bak öirendim

 Dm           Am          E
Üzülürüz seviniriz ama oyalama artik

Dm             Am           E
Üzülürüz seviniriz yazik  oyalama artik

Söyleyen : Candan Erçetin - Bu gitar akoru 2353 kez okundu

Candan Erçetin şarkıları

+ Ailiyor musuni
+ Al Elimi Kara Sevda
+ Annem
+ Bahane
+ Ben Böyleyim
+ Bir Yanginin Külünü
+ Bu Sabah
+ Çapkin
+ Daha
+ Dayan
+ Elbette
+ Gamsiz Hayat
+ Gökyüzünde Yalniz Gezen Yildizlar
+ Hayirsiz
+ ister Sallan Gez
+ Kalenin Bedenleri
+ Korkarim
+ Melek
+ Mühim Deiil
+ Nar Çiçeii
+ Neden
+ Non! Je Ne Regrette Rien
+ Olmaz
+ Onlar Yanlii Biliyor
+ Oyalama Artik
+ Saçma
+ Sensizlik
+ Sitem
+ Söz Vermiitin
+ Umrumda Deiil
+ Unut Sevme
+ Unut Sevme Beni
+ Vakit Varken
+ Yaiiyorum
+ Yalan
+ Yazik Oldu

+ Çareler Çaresiz ( 81039 )
+ Bu Kez Anladim ( 66047 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52017 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48847 )
+ Zor ( 46891 )
+ Damla Damla ( 45873 )
+ Söz Vermiitin ( 45525 )
+ Ankara ( 45256 )
+ Git ( 41203 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40398 )