Onlar Yanlii Biliyor - Candan Erçetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Onlar Yanlii Biliyor - Candan Erçetin

Dm
Puslu soiuk hava, dökülen yapraklar
                           Am
En sevdiiim mevsimdi sari sonbahar

Artik deiil
    Dm
Kalbimde hüzün aynada üzgün yüzüm
                               Am
Beni taniyanlar buna birisi sebep diyor

Susuyorum (gülüyorum)

      F                    Dm
Yaptiiim bir çok ieyin hiçbiR amaci yok
       F                     Gm
Fotoiraflar çekmecemde anilarim direniyor
                        d#(eb)
Arkadailar nefretle buna o sebep diyor
                              A7
Bir gerçeii biliyorum ve gizlice ailiyorum

       F                             C
Onlar yanlii biloyor kimsenin suçu deiil bu
             Bb                    A7
Onun suçu deiil bu, kader oyunu deiil bu
           Dm
Bu benim suçum

Söyleyen : Candan Erçetin - Bu gitar akoru 4196 kez okundu

Candan Erçetin şarkıları

+ Ailiyor musuni
+ Al Elimi Kara Sevda
+ Annem
+ Bahane
+ Ben Böyleyim
+ Bir Yanginin Külünü
+ Bu Sabah
+ Çapkin
+ Daha
+ Dayan
+ Elbette
+ Gamsiz Hayat
+ Gökyüzünde Yalniz Gezen Yildizlar
+ Hayirsiz
+ ister Sallan Gez
+ Kalenin Bedenleri
+ Korkarim
+ Melek
+ Mühim Deiil
+ Nar Çiçeii
+ Neden
+ Non! Je Ne Regrette Rien
+ Olmaz
+ Onlar Yanlii Biliyor
+ Oyalama Artik
+ Saçma
+ Sensizlik
+ Sitem
+ Söz Vermiitin
+ Umrumda Deiil
+ Unut Sevme
+ Unut Sevme Beni
+ Vakit Varken
+ Yaiiyorum
+ Yalan
+ Yazik Oldu

+ Çareler Çaresiz ( 81039 )
+ Bu Kez Anladim ( 66047 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52017 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48845 )
+ Zor ( 46891 )
+ Damla Damla ( 45873 )
+ Söz Vermiitin ( 45525 )
+ Ankara ( 45256 )
+ Git ( 41203 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40398 )