Olmaz - Candan Erçetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Olmaz - Candan Erçetin

    C#m       F#m
Ansizin hayatima giriyorsun
               C#m
Varliiinla aklimi çeliyorsun
             F#m 
Aikinla beni iimartiyorsun
      Ab                 F#m       C#m
Mucizeler yaratip kahramanim oluyorsun

     C#m     F#m
Zamanla aika aliiiyorsun
                   C#m
Daha az gülüp daha çok susuyorsun
               F#m
Deiiitin sen hala görmüyorsun
      Ab                F#m          C#m
Mucizeler nerede kahramanim yorgun musun

     (    F#m       Ab    C#m    
     (  Olmaz bir tanem olmaz sevdiiim
  A  (    F#m             Ab            C#m
     (  Olmaz inan bana olmaz aik böyle olmaz

     C#m          F#m
Hazirdim ben de seni bekliyordum
                 C#m
Nerede bu geç kalmasa diyordum
                 F#m
Ve bir gün kariimda duruyordun
     Ab                    F#m      C#m
Bilmeden mucizenin ta kendisi oluyordun

    C#m           F#m
Anladim ben her ieyi yoruyorum
                C#m
Belki de hep senden bekliyorum
               F#m
Deiiimedim sadece susuyorum
      Ab                 F#m      C#m
Mucizeler yaratan kahramani özlüyorum

Tekrar A

Söyleyen : Candan Erçetin - Bu gitar akoru 3452 kez okundu

Candan Erçetin şarkıları

+ Ailiyor musuni
+ Al Elimi Kara Sevda
+ Annem
+ Bahane
+ Ben Böyleyim
+ Bir Yanginin Külünü
+ Bu Sabah
+ Çapkin
+ Daha
+ Dayan
+ Elbette
+ Gamsiz Hayat
+ Gökyüzünde Yalniz Gezen Yildizlar
+ Hayirsiz
+ ister Sallan Gez
+ Kalenin Bedenleri
+ Korkarim
+ Melek
+ Mühim Deiil
+ Nar Çiçeii
+ Neden
+ Non! Je Ne Regrette Rien
+ Olmaz
+ Onlar Yanlii Biliyor
+ Oyalama Artik
+ Saçma
+ Sensizlik
+ Sitem
+ Söz Vermiitin
+ Umrumda Deiil
+ Unut Sevme
+ Unut Sevme Beni
+ Vakit Varken
+ Yaiiyorum
+ Yalan
+ Yazik Oldu

+ Çareler Çaresiz ( 81039 )
+ Bu Kez Anladim ( 66047 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52017 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48847 )
+ Zor ( 46891 )
+ Damla Damla ( 45873 )
+ Söz Vermiitin ( 45525 )
+ Ankara ( 45256 )
+ Git ( 41203 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40398 )