ister Sallan Gez - Candan Erçetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

ister Sallan Gez - Candan Erçetin

A         D       A              E  
Koy(u)ver derdin (Koyver derdin) silinsin
A      D      A             E
Yolver ofken (Yolver ofken) yorulsun

E
Sonraaaa korkmaaa

A      D      A               E
Goster gonlun (Goster gonlun) gorunsun
A      D     A              E
Hosgor ruhun (Hosgor ruhun) sevinsin

     D            Bm
   ( Gel bu gunun hakkini ver      )
     E            A
  W( Yarini yarin dusunsun         )   2 

A
ister sallan gez
Bm          E  
ister calis ister yaris 
A
istersen sallan gez 
Bm           E
ister degis ister alis

         (W)

A
ister sallan gez
Bm            E
iste dusun  ister tasin
A  
istersen sallan gez 
Bm          E
ister uzak ister yakin

Söyleyen : Candan Erçetin - Bu gitar akoru 2460 kez okundu

Candan Erçetin şarkıları

+ Ailiyor musuni
+ Al Elimi Kara Sevda
+ Annem
+ Bahane
+ Ben Böyleyim
+ Bir Yanginin Külünü
+ Bu Sabah
+ Çapkin
+ Daha
+ Dayan
+ Elbette
+ Gamsiz Hayat
+ Gökyüzünde Yalniz Gezen Yildizlar
+ Hayirsiz
+ ister Sallan Gez
+ Kalenin Bedenleri
+ Korkarim
+ Melek
+ Mühim Deiil
+ Nar Çiçeii
+ Neden
+ Non! Je Ne Regrette Rien
+ Olmaz
+ Onlar Yanlii Biliyor
+ Oyalama Artik
+ Saçma
+ Sensizlik
+ Sitem
+ Söz Vermiitin
+ Umrumda Deiil
+ Unut Sevme
+ Unut Sevme Beni
+ Vakit Varken
+ Yaiiyorum
+ Yalan
+ Yazik Oldu

+ Çareler Çaresiz ( 81039 )
+ Bu Kez Anladim ( 66047 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52017 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48845 )
+ Zor ( 46891 )
+ Damla Damla ( 45873 )
+ Söz Vermiitin ( 45525 )
+ Ankara ( 45256 )
+ Git ( 41203 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40398 )